شناخت مکان گنج و دفینه در ایران زمین

ساخت وبلاگ

شناخت مکان گنج و دفینه در ایران زمین

دو قاعده کلی در گنج یابی و کشف عتیقه در ایران وجود دارد که از نظر منطقی انگار روبروی هم قرار دارند و نقیض همدیگر هستند .

قانون اول : همه جای ایران پر از گنج و دفینه است . سابقه تاریخی ایران به پیش ار تاریخ می رسد و در دوره تاریخی و اوج تمدن بشری حکومتهای بسیار متمول و باشکوهی داشت و لذا اثار و نشانه های آن هر کدام بزرگترین گنج و دفینه بشری می باشد علاوه بر گنج هایی با ارزش مثل انواع سکه طلا و نقره ، ظروف باستانی ، سفالینه های باستانی ، جام های زرین و غیر زرین و... همه نشان از وجود گنج بیکران در سرزمین ایران در جای جای آن است. به قول باستان شناسی خاک ایران همه گنج و زر است و این اهیمت وجود گنج و دفینه های پرشمار در ایران را می رساند.

قاون دوم : هر جای ایران مناسب گنج یابی و دفینه یابی نیست . این قانون هم درست است ولی به نوعی قانون اول را نقض می کند و علیه آن قانون است. قضیه چیست؟ اگرچه قاون اول درست است ولی قانون دوم هم درست می باشد .

قانون اول برای کسانی صادق است که دنبال آثار تاریخی و باستانی جهت کشف گوشه های تاریکی از تاریخ بشری در ایران هستند لذا این افراد که معمولا باستان شناسان حرفه ای هستند دنبال اشکار شدن گوشه هایی از تاریخ ایران هستند و تلاش دارند تاریخ ایران را از سیپده دمان تاریخ تا معاصر مکاشفه کنند و بررسی آنها بیانگر شناسنامه و هویت یک ملت است

قانون دوم برای کسانی صادق است که دنبال گنج و دفینه برای بهبود معیشت خود و کسب گنج یا همان مال بادآورده هستند . در یکی از استان های داخل فلات ایران به عده ای برخورد کردم که دنبال استخدام و شغل مناسب نبودند از آنها پرسیدم چرا جایی استخدام نیستید ؟ گفتند در منطقه ما سرمایه گذاری نشده و کار هم پیدا نمی شود اوضاع کشاورزی و باغداری هم که افتضاح است . پرسیدم پس چرا اعتراضی نمی کنید و یا به سایر استان های برخوردار نمی روید ؟ گفتند خدا را شکر درآمدمان عالی است و راضی هستیم ؟ گفتنم چطور؟ در جواب گفتند به کاوش دفینه و گنج مشغول هستیم و با استخراج انواع اشیای قیمتی و سکه و طلا ، زندگیمان را می چرخانیم . در واقع این مردمان با حفاری گنج و دفینه و فروش ان امرار معاش می کردند . به درستی یا اشتباه بودن کارشان کاری ندارم زندگیشان از این طریق می چرخد.

این افراد مناطق مخصوصی را کاوش می کنند و می دانند در کجا به دنبال چه نوع گنجی باشند و لذا هر جایی را بی دلیل بررسی نمی کنند

از آنچه گفتم می خواهم این نتیجه را بگیرم : در هر جایی گنج و دفینه وجود ندارد مکان وجود گنج و زیرخاکی با ارزش در اماکن خاصی هست و هر تپه باستانی سکه و ظروف با ارزشی ندارد اسکت مرده یک انسان برای کسی که دنبال سکه است ارزشی ندارد و این اسکلت برای باستان شناس حرفه ای با ارزش هست .

بی دلیل با بیل و کلنگ و فلزیاب به کاوش در هر جایی نپردازیم و آثار و نشانه های تاریخ بشری را نابود نکنیم . مطالعه و کسب علم شرط اصلی در موفقیت در گنج و دفینه یابی است.

رموز گنج یابی و باستان شناسی...
ما را در سایت رموز گنج یابی و باستان شناسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1iranikan17 بازدید : 195 تاريخ : شنبه 20 آبان 1396 ساعت: 8:40