جوغن در مسیر گنج و زیرخاکی

ساخت وبلاگ

جوغن در مسیر گنج و زیرخاکی

جوغن علامت ونشانه ی گور یا بعبارتی قبر یک یا چند شخص میباشد
در صورتی که جوغنها پراکنده باشند وتعداد انها در روی یک تپه نسبتا بلند وسنگی خاکی پراکنده ودرروی هر سنگ بعضا یکی یا دوتا ویا درشیب ابتدایی کوهی که درصورت تابش خورشید از صبح زود تا حوالی ساعت یک و دوی ظهر به ان منطقه بتابد نشانه ی قبرستان یهودی وگورستان بزرگی که تعداد گورهای ان به اندازه همان تعداد جوغنها میباشد وبرابر هرجوغن یک قبر وجود دارد
دربعضی موارد جوغن بصورت ملاغه بوده که بعبارتی ابراه گفته میشود ودر کنار همان جوغن یک جوغن کوچک دیگر دیده میشود که نشان دهنده ی مقبره ی خانوادگی ودارای اتاقکی است که دارای چند شخص که بخاک سپرده شده است میباشد برای پیدا کردن این گورها درصودتی که آبراه داشته باشد به سمت آبراه حرکت کرد وچون بعنوان گنجینه حساب نمیشود وکسی که این وسایل را همراه باشخصی که به خاک سپره میشود وقصد خارج کردن ان را نداشته اند وبعنوان استفاده ی ان شخص مرده دردنیای دیگر کنار ان شخص میگذاشته اند سیستم خاصی ندارد ومتراژ مشخصی ندارند وفقط میتوان جهت ان را حدس زد.
دربیشتر مواردی که جوغن بصورت عادی وملاغه ای نیست بصورت شرق به غرب میباشد وفاصله گور تا خود جوغن به اندازه ی سه قدم تا هفت قدم میباشد.
این مشخصات متعلق به جوغنهایی هستند که شکل هندسی منظم با تراش بسیار زیبایی هست که معمولا برروی سنگ گرانیت سیاه ابری که نقطه نقطه های سفیدی دران است.
ولی بعضی از جوغنها که برروی سنگ خاکستری وسنگ شیری رنگ تراشه ای کوه میباشد بحثی جدا وکاملا سیستمشان با این جوغنها تفاوت دارد .

بعضا درروی سنگهای سیاه ساده که مربوط به منطقه های کویری است وکمتر کوه دران حوالی دیده میشود

بحث دیگری دارد واصلا جوغن به حساب نمی اید هر چند که این گوده های کوچک کار دست بوده ودست تراش هستند معنی دیگری میدهد که ان را هم در پستهای قبلی تا حدودی توضیح داده ام و در پستهای بعدی توضیح خواهم داد

رموز گنج یابی و باستان شناسی...
ما را در سایت رموز گنج یابی و باستان شناسی دنبال می کنید

برچسب : زیرخاکی, نویسنده : 1iranikan17 بازدید : 264 تاريخ : جمعه 24 آذر 1396 ساعت: 5:37